Over ons

Bouwkundig Adviesbureau de Braal is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau dat voor zowel de particuliere als zakelijke markt veel kan betekenen. Ons werkgebied strekt zich uit over geheel Zeeland en West-Brabant. Bouwkundig Adviesbureau de Braal is door jarenlange ervaring geworden tot wat het nu is: Eén van de betere Adviesbureaus uit de omtrek!!!

Bouwkundig Adviesbureau de Braal is gespecialiseerd in het beoordelen van de bouwkundige staat van bestaande woningen en gebouwen voor diverse opdrachtgevers. Tevens kunnen wij bij nieuwbouw- en renovatieprojecten het gehele bouwtraject voor u begeleiden, van de voorbereiding tot en met de nazorg.

Vanaf 1 januari 2021 dient er bij de verkoop of verhuur van een gebouw op het moment van transactie een EPA-label aanwezig zijn. De medewerkers van Bouwkundig Adviesbureau de Braal zijn gecertificeerd om dit advies te mogen uitbrengen, uiteraard na een uitvoerige inspectie van het object.
Kwaliteit van de te leveren dienst dragen wij in een zeer hoog vaandel. Aandacht voor de wensen van de klant staat voorop. Het einddoel van de te verlenen dienst wordt bereikt door vakbekwaamheid en ruime ervaring in de bouwwereld.

Aanvragen
(c) copyright Bouwkundig Adviesbureau De Braal B.V. | Sitemap | Privacy verklaring | Website door: DORST