Bouwtechnische keuringen

Het opstellen van een bouwkundig rapport is aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning, het uiteindelijke rapport is tevens geschikt en voldoet aan de eisen die gesteld zijn t.b.v de Nationale Hypotheek Garantie. (NHG)
De bouwkundige keuring wordt uitgevoerd door ervaren bouwkundige. Het bouwkundig rapport is helder, in begrijpelijke taal geschreven en voorzien van duidelijke kleurenfoto’s.

Wilt u ook gebruik maken van een bouwtechnische keuring ? Klik hier en vul ons formulier in.

Op basis van jarenlange ervaring en bekendheid met de eisen die gesteld worden is er een keuringslijst opgesteld. Tijdens dit bouwtechnische onderzoek wordt door de inspecteur deze lijst afgewerkt. De bouwkundige inspecteurs van Bouwkundig Adviesbureau de Braal zijn goed opgeleid, hebben daarnaast ervaring in de bouw en kennen dus het klappen van de zweep. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vandaag gebeld is snel gekeurd en geeft u zekerheid en onderbouwing bij het nemen van uw beslissing of in de onderhandelingen.

Op basis van deze inspectie wordt een bouwkundig keuringsrapport opgemaakt. Dit bouwkundige rapport geeft inzicht in de technische en onderhoudsstaat van een woning en is tevens voorzien van een globale kostenraming, met daarop de direct noodzakelijke kosten, te verwachten termijnkosten 1-5 jaar en verbeterkosten van de zaken die niet acceptabel zijn. Hiermee heeft u direct een wapen in handen om te onderhandelen of om uw beslissing te overdenken. U koopt immers niet elke dag een huis. Dit bouwkundige rapport is vanzelf een statusopname, en geeft dus geen garantie voor de toekomst. Met behulp van deze keuring worden zichtbare en evt. verborgen gebreken aan het licht gebracht.

Vanaf het moment dat een woning opgeleverd wordt zal een woning onderhoud nodig hebben om te voorkomen dat de staat van de woning verslechtert en er voor te zorgen dat de levensduur verlengd wordt. Echter in de praktijk zal dit niet altijd plaats vinden, daarnaast knaagt door de jaren heen de tand des tijds aan iedere woning. Om vast te stellen wat de technische en onderhoudsstaat van een woning of ander onroerend goed is, is een objectieve beoordeling noodzakelijk. Hiervoor is een bouwkundig rapport de uitgezochte keuring.

Een bouwkundig rapport omvat:

Aanvragen
(c) copyright Bouwkundig Adviesbureau De Braal B.V. | Sitemap | Privacy verklaring | Website door: DORST