Bouw- en kopersbegeleiding

Veel mensen willen graag om uiteenlopende redenen zelf bouwen maar hebben echter te weinig kennis van een bouwproces. Daarom bied Bouwkundig Adviesbureau de Braal u de mogelijkheid om u te helpen en u daarin te begeleiden het zogenaamde Bouw – en kopersbegeleiding. Onderstaand de belangrijkste aandachtspunten van het totale bouwproces:

Voorbereiding

Ontwerp

Bouw

Gebruik

Zoals u ziet komt er behoorlijk veel op een aspirant (ver)bouwer af. Vaak is het verstandiger om het gehele of gedeelten van het bouwproces uit te besteden, zeker indien u niet voldoende tijd en/of niet voldoende kennis van zaken heeft. Zowel bij nieuwbouwprojecten, woningrenovatie als bij verbouw is bouwbegeleiding aldus een belangrijke factor. Vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering is Bouwkundig Adviesbureau de Braal de aangewezen partner om er voor te zorgen dat uw bouwproject gestroomlijnd, overzichtelijk en zonder problemen verloopt. Wij zorgen voor de voortgang en de kwaliteit van de uitvoering en de kostenbewaking van uw bouw. De bouwbegeleiding begint uiteraard al tijdens de eerste gesprekken waarin uw eigen specifieke ideeën en wensen vorm krijgen in een reëel bouwontwerp. Een gedegen bouwontwerp vormt namelijk een solide fundering voor de uiteindelijke uitvoering.

Bij Bouwkundig Adviesbureau de Braal kunt u rekenen op deskundige bouwbegeleiding van het huisontwerp tot aan de oplevering!

Aanvragen
(c) copyright Bouwkundig Adviesbureau De Braal B.V. | Sitemap | Privacy verklaring | Website door: DORST